DIGI TV rozšiřuje programovou nabídku o kanály Cinemax.

DIGI TV znovu rozšiřuje svou programovou nabídku. Jak na satelitní Nové DIGI TV, tak na internetové DIGI2GO přibudou od 1. dubna filmové kanály Cinemax a Cinemax 2. Oba nově zařazené kanály vysílají nejkvalitnější výběr filmů všech žánrů 24 hodin denně, sedm dní v týdnu bez přerušení reklamou.

„Rozhodli jsme se naši již nyní bohatou nabídku filmových kanálů, která zahrnuje například kanály HBO, JOJ Cinema, AMC či Filmbox, rozšířit o Cinemax a Cinemax 2. Jsme přesvědčeni, že oba nově zařazené kanály zákazníci v naší programové nabídce uvítají a získají si jejich oblibu,“ uvedl Vladimír Rusnák, výkonný ředitel společnosti DIGI CZ, která satelitní Novou DIGI TV a internetovou DIGI2GO v České republice provozuje.

Cinemax je orientovaný na americké a mezinárodní filmy, seriály z vlastní produkce, dramata, komedie, akční, dobrodružné a kriminální filmy, horory, fantasy, sci-fi a historické filmy. Nedělní večery patří filmovým premiérám, sobotní seriálovým. Pátky jsou vyhrazeny žánrovým snímkům, středy nabízejí dramatači thrillery.

Cinemax 2 se jako artový program zaměřuje na evropské i mezinárodní tituly od nezávislých studií, festivalové snímky, inspirativní i emotivní příběhy. Nedělní premiéry patří nejlepším nezávislým snímkům z mezinárodní produkce, soboty nabízejí hlavní filmovou premiéru týdne a pondělky se zaměřují na oceňované klasiky.

Zákazníci DIGI TV si kanály mohou pořídit v novém doplňkovém programovém balíčku CINEMAX. Pro nové zákazníky se automaticky stanou součástí MAXI balíčku.

Na set-top boxech a jiných zařízeních, na kterých zákazníci používají službu DIGI2GO se kanály Cinemax objeví automaticky po aktivaci doplňkového balíčku CINEMAX na pozicích za kanály HBO.

Zákazníkům satelitní Nové DIGI TV se set-top boxy KAON se už oba nově zařazené kanály objevily dříve, protože již v polovině března začaly technické testy vysílání. Zákazníci s CA Moduly si je mohou po objednání sami naladit dle následujících parametrů:

Cinemax–12 607 MHz, Vertical, 26660, 2/3, DVB-S2, 8PSK, SID: 3014
Cinemax 2 –12 607MHz, Vertical, 26660, 2/3, DVB-S2, 8PSK, SID: 3015

Další novinkou je, že od 4. dubna rozšíří nabídku satelitní Nové DIGI TV kanál TV LUX.

TV LUX je slovenská katolická televize, jejímž cílem je přinášet lidem možnost poznání a posílení víry, z které mohou čerpat sílu do každodenního života. Zákazníkům satelitní Nové DIGI TV se na set-top boxech KAON se TV LUX objeví automaticky, na CA Modulech ji lze od 4. dubna naladit dle těchto parametrů:

TV LUX –11 977 MHz, Horizontal, 30000, 3/4, DVB-S2, 8PSK

(pel)