DIGI TV nabízí El Clásico s balíčkem Sport na půl roku zdarma.

V sobotu 3. prosince se uskuteční na Nou Campu první El Clásico této sezony. Slavný a tradiční duel španělských fotbalových velkoklubů FC Barcelona a Real Madrid přitahuje celosvětovou pozornost. Provozovatel satelitní Nové DIGI TV a internetové televize DIGI2GO při této příležitosti přichází se speciální slevovou akcí. DIGI CZ nabízí novým zákazníkům programový balíček SPORT obsahující mimo jiné i kanály DIGI Sport 1 HD, 2 HD a 3 HD na půl roku zdarma. Nabídku mohou využít i stávající zákazníci, kteří ještě doplňkový balíček SPORT nemají.

El Clásico je mezi fotbalovými fanoušky velkým pojmem. Je to bez nadsázky největší událost klubového fotbalu vůbec. Na stadionu i u televizních obrazovek budou zápas sledovat miliony diváků. Přímý přenos začíná 3. prosince v netradičním čase 16:15.

„Čas zápasu byl zvolen jako kompromis, aby ho bylo možné sledovat fanoušky v různých časových pásmech, a to včetně Číny. To je důkaz, že jde opravdu o světovou fotbalovou událost,“ uvedl Vladimír Rusnák, výkonný ředitel společnosti DIGI CZ.

V Česku můžou slavný zápas fanoušci vidět pouze na platformách DIGI CZ, tedy na satelitní Nové DIGI TV a internetové DIGI2GO.

Doplňkový balíček SPORT na půl roku zdarma

Při příležitosti El Clásica DIGI CZ nabízí novým zákazníkům programový balíček SPORT obsahující mimo jiné i kanály DIGI Sport 1 HD, 2 HD a 3 HD na půl roku zdarma.

Doplňkový balíček SPORT obsahuje rozšířenou sportovní nabídku satelitní Nové DIGI TV i internetové DIGI2GO, přičemž jeho běžná cena činí pro obě platformy 149 Kč. V případě Nové DIGI TV balíček SPORT přináší 10 kanálů, z toho 6 v HD kvalitě, v případě DIGI2GO pak 8 kanálů, z toho 7 v HD. U obou televizí v balíčku nechybějí kanály DIGI Sport 1 HD, 2 HD a 3 HD.

Doplňkový balíček SPORT je možné koupit jen k základnímu programovému balíčku. Ten nabízí na Nové DIGI TV 70 kanálů (z toho 12 v HD), na DIGI2GO pak 60 kanálů (z toho 27 v HD). Vedle sportovního obsahu, který není nikde jinde k vidění, tak zákazníci získají i širokou paletu dalších programů.

Internetová DIGI2GO Satelitní Nová DIGI TV
ZÁKLADNÍ BALÍČEK BALÍČEK SPORT ZÁKLADNÍ BALÍČEK BALÍČEK SPORT
60 kanálů (27 v HD) 8 kanálů (7 v HD) 70 kanálů (12 v HD) 10 kanálů (6 v HD)
349 Kč 149 Kč*) 299 Kč 149 Kč *)


*) El Clásico dárek
– Při objednání doplňkového balíčku SPORT do 3. 12. 2016 a uzavření smlouvy na 24 měsíců získává zákazník balíček SPORT na 6 měsíců zdarma.

Přímý přenos El Clásika poběží na kanále DIGI Sport 3 HD

Kanály DIGI Sport 1 HD, 2 HD a 3 HD vysílají zejména atraktivní evropský klubový fotbal – anglickou Premier League, španělskou La Ligu či druhou anglickou ligu Sky Bet Championship.

„Zakládáme si na tom, že kanály DIGI Sport nejsou jen proudem přímých přenosů, ale že nabízejí i velké množství doprovodného obsahu z vlastní produkce připravovaného česko-slovenským sportovním studiem,“ dodal Rusnák.

Doprovodný program k nadcházejícímu El Clásiku začíná už v sobotu 3. prosince dopoledne a zahrnuje sestřih předcházejících zápasů Realu a Barcelony, rozhovory s experty, ankety, zajímavosti kolem slavného duelu, ale i přímé přenosy z dalších zápasů aktuálního kola La Ligy.

Samostatný balíček SPORT PLUS

Vedle doplňkového balíčku SPORT má DIGI CZ ve své nabídce i samostatný balíček SPORT PLUS. Ten je možné pořídit si samostatně, bez nutnosti objednávat další programové balíčky, a dokonce i bez nutnosti měnit stávajícího televizního operátora. Balíček SPORT PLUS stojí 349 Kč a obsahuje 15 kanálů (většinu v HD kvalitě), včetně kanálů DIGI Sport 1 HD, 2 HD a 3 HD. Na balíček SPORT PLUS se slevová akce k El Clásico nevztahuje.

Internetová DIGI2GO Satelitní Nová DIGI TV
SPORT PLUS SPORT PLUS
15 kanálů (13 v HD) 15 kanálů (12 v HD)
349 Kč 349 Kč

(pel)