Společnosti holdingu CZECHOSLOVAK GROUP se prezentují na významné obranné exhibici Defense & Security 2019 v thajské metropoli Bangkoku.

Thajská metropole Bangkok ve dnech od 18. do 21. listopadu pořádá významnou obrannou exhibici Defense & Security 2019, která má pro letošní ročník téma „The power of partnership – Síla partnerství.“ Na významné asijské obranné akci nechybí ani společnosti holdingu CZECHOSLOVAK GROUP (CSG).

TATRA TRUCKS, EXCALIBUR ARMY, EXCALIBUR INTERNATIONAL a ELDIS Pardubice, které patří do skupiny CSG, jsou na exhibici součástí společné expozice zastupující Českou republiku.

„Jsme velice rádi, že se můžeme účastnit tak zajímavé akce, jakou Defense & Security 2019 v Bangkoku představuje. Prezentujeme tak schopnosti našich podniků ve velmi zajímavém regionu,“ řekl k účasti na exhibici Lukáš Novotný, manažer marketingu holdingu CSG.

Mezinárodní vojenská akce, kterou přímo podporuje thajské Ministerstvo obrany, se koná ve výstavním a konferenčním centru IMPACT v severní části Bangkoku.

Letošní ročník se zaměřuje na sílu regionální spolupráce a obchodního partnerství pro jednotnější a účinnější řízení katastrof, kybernetickou bezpečnost a boj proti terorismu.

(pel)