Cristiano Ronaldo po svém vystřídání opustil stadion ještě před koncem zápasu, v němž Juventus porazil AC Milán.

Cristiano Ronaldo po svém vystřídání opustil stadion ještě před koncem zápasu, v němž Juventus porazil AC Milán. Trenér Juventusu Sari střídal Ronalda už podruhé během týdne. Ronaldo po svém odvolání ze hřiště neusedl na střídačku, ale utekl ze stadionu.

Ronaldo ani nepočkal, jak zápas dopadne.

Juventus Turín vyhrál nad AC Milán 1:0 gólem Paula Dybaly, který branku vstřelil tři minuty před koncem zápasu. Právě Argetinec Dybala na hřišti nahradil slavného CR7.

Druhé střídání během několika dnů bylo na hvězdného fotbalistu Cristiana Ronalda z Juventusu zřejmě už příliš silným prožitkem.

Slavný Portugalec v nedělním zápasu proti AC Milán nezůstal po svém vystřídání na lavičce náhradníků a odběhle ze stadionu.

Ronaldo byl střídán i ve středečním utkání Juventusu v Lize mistrů proti Lokomotivu Moskva.

V neděli proti AC Milán ho trenér Maurizio Sarri stáhl už v 55. minutě. Na trávník místo Ronalda poslal Paula Dybalu, který jediným gólem zápas rozhodl.

Ronaldo brzké střídání nesl těžko. Poté, co při odchodu ze hřiště pronesl směrem k Sarrimu několik slov, zamířil rovnou do kabin.

Trenér Sarri však chování největší hvězdy Juventusu následně konferenci obhajoval. Zdůraznil, že by Juventus měl Ronaldovi poděkovat za to, že vůbec hrál. Ronalda totiž trápí zranění.

„Je přirozené, že hráče štve, když musí odejít ze hřiště, zvlášť když udělal tolik pro to, aby tady byl. Během posledního měsíce měl menší problém s kolenem po úderu na tréninku,“ vysvětlil Sarri.

„Musíme Ronaldovi poděkovat, protože se obětoval, aby tu byl i v takhle těžké situaci. Udělal všechno, co bylo v jeho silách, aby nastoupil,“ dodal.

„Ale viděl jsem, že není úplně v pohodě, takže jsem se rozhodl, že bude nejlepší ho stáhnout,“ vysvětlil dále Sarri.

Juventus, který útočí na devátý mistrovský titul za sebou, se po vítězství nad AC Milán vrátil zpět do čela Serie A. V italské nejvyšší soutěži vede o jediný bod před Interem Milán. (sfr)

Nejlepší světové fotbalové soutěže mohou diváci v České republice sledovat v přímých přenosech italské Série A, španělské La Ligy, anglické fotbalové Premier League i německé Bundesligy na DIGI TV.