Trenér Klopp stále věří, že jeho FC Liverpool získá letos titul v Premier League.

Trenér Klopp stále věří v zisk mistrovského titulu pro FC Liverpool. Manchester City po uplynulém kole Premier League předstihl Kloppův Liverpool o jeden bod. Přitom, Reds měli na konci roku 2018 v čele tabulky na druhé Citizens náskok 7 bodů. 

Začátkem března je však situace pro Liverpool mnohem horší, nikoliv však beznadějná. Po neúspěšném víkendovém městském derby s Evertonem (0:0) spadli svěřenci Jürgena Kloppa na průběžné druhé místo tabulky.

Po 29. kole mají na kontě celkem 70 bodů a ztrácejí 1 bod na vedoucí Manchester City, který se nyní stal největším aspirantem na zisk titulu v nejvyšší anglické lize.

Klopp však nepřipouští neúspěch svého klubu.

„Kdo chce být v čele tabulky na začátku března? Bylo by to sice pěkné, ale čeká nás ještě mnoho zápasů. Jsem si jistý tím, že Manchester City doženeme. Věřím stoprocentně v zisk titulu,“ prohlásil Klopp po zápase s Evertonem.

„Zápas od zápasu na svých chlapcích vidím, že jsou připraveni titul vybojovat,“ zdůraznil trenér FC Liverpool.

Liverpool vyhrál naposledy anglickou Premier League v sezóně 1989/1990. (sfr)


Diváci v České republice mohou v přímých přenosech sledovat zápasy anglické fotbalové Premier League, španělské La Ligy, italské Série A i německé Bundesligy na DIGI TV.