Hvězdný Brazilec Marcelo (na fotce vpravo) se možná opět setká s ještě hvězdnějším Ronaldem (vlevo) v jednom klubu. Tentokrát už ne v Realu, ale v Juventusu Turín.

Real Madrid už horečnatě hledá náhradu za hvězdného brazilského obránce Marcela. Ten chce totiž z madridského pláchnout ke Staré dámě. v Juventusu už hraje i někdejší Marcelův spoluhráč z Realu, slavná CR7, tedy Christiano Ronaldo.

Podle zákulisních zdrojů už Real hledá za Marcela náhradu, která by ho měla vyjít na nemalých 80 milionů eur (2 miliardy Kč).

Marcelovo působení v Realu Madrid se chýlí ke konci. Španělský klub proto za Marcela hledá náhradu. Brazilec totiž již údajně informoval vedení klubu, že chce v létě odejít do italského Juventusu Turín, se kterým nyní vede příslušná jednání o svém přestupu.

Zprávy ze Španělska naznačují, že Real si za Marcela jako náhradu číslo 1 vyhlédl David Alaba z Bayernu Mnichov. Podle nepotvrzených zpráv je bavorský klub ochoten Alabu do španělského velkoklubu ochoten prodat za 80 milionů eur.

Madrid má současně záložní plán, pro případ, že by Alabův přestup nevyšel. Uvažují údajně o Junioru Firpovi ze Realu Betis. Firpo by vyšel Madriďany levněji, než Alaba. Jenže na Firpa mají současně políčeno i Manchester City a Barcelona…

Real Madrid se v současnosti po sportovní stránce nachází v těžké krizi.

Klub v Lize mistrů doma překvapivě prohrál s Ajaxem Amsterdam (1:4) a vypadl tím již v osmifinále nejprestižnější klubové fotbalové soutěže. Real přitom vyhrál tři předchozí ročníky Lihy mistrů…

Ve španělské lize je Real až třetí s chabými vyhlídkami na zisk titulu, když na vedoucí Barcu ztrácí již 12 bodů.

A vypadl také již z domácího poháru.

V současné době hledá Bílý balet nového trenéra. (sfr)


Diváci v České republice mohou v přímých přenosech sledovat zápasy španělské La Ligy, italské Série A, anglické fotbalové Premier League i německé Bundesligy na DIGI TV.