Arda Turan je kvůli rvačce v baru ve velkém průšvihu...

Záložník Barcelony Arda Turan, jenž momentálně hostuje v tureckém Basaksehiru, čelí až 12,5 rokům vězení. Turecká fotbalová hvězda v nočním klubu napadla známého zpěváka Berkaye Sahina. Trest odnětí svobody navrhl státní zástupce.

Turan byl obžalován ze sexuálního obtěžování, nezákonného držení zbraně a úmyslného ublížení na zdraví.

Zpěvákovi Berkayovi Sahinovi zlomil Turan v istanbulském nočním klubu nos a jeho ženě údajně dělal nevhodné návrhy. Zpěvák musel se zlomeným nosem na operaci.

Za reprezentaci Turan odehrál stovku zápasů, z Barcelony nyní hostuje v Basaksehiru. Dříve hrál za Galatasaray či Atlético Madrid.

Turan nemá problémy s chováním poprvé. V květnu dostal rekordní šestnáctizápasový trest za napadení asistenta rozhodčího a vyhrožování hlavnímu sudímu v utkání turecké ligy. Loni zase v letadle chytil pod krkem novináře. (jaz)


Diváci v České republice mohou v přímých přenosech sledovat zápasy španělské La Ligy, italské Série A, anglické fotbalové Premier League i německé Bundesligy na DIGI TV. Kompletní přehled vysílání DIGI TV je k dispozici na stránkách https://www.digisport.sk/program/.