Zinedine Zidane by mohl nahradit v Manchesteru United Mourinha...

Trenéra Manchesteru United José Mourinha by mohl na lavičce nahradit slavný Zinedine Zidane. Bývalý kouč Realu Madrid se podle médií nechal slyšet, že očekává, že v případě Mourinhova konce u Rudých ďáblů dostane od slavného anglického klubu nabídku právě on.

Mourinhův konec u United se zdá být momentálně nevyhnutelný, portugalský kouč nepozvedl United během svého působení tak, jak by si vedení klubu přálo, navíc se dostal do konfliktu s šéfem klubu Edem Woodwardem i největší hvězdou Paulem Pogbou.

Nyní se spekuluje, že by na jeho místo mohl usednout slavný Zinedine Zidane, který s Realem Madrid dosáhl v posledních letech v Lize mistrů nevídaných úspěchů, s Bílým baletem vyhrál milionářskou soutěž hned třikrát v řadě. To se nikomu před ním dosud nepodařilo.

Sám Zidane se nechal slyšet, že jej United už kontaktovali. Zároveň také vedení anglického velkoklubu přiznal, že by o pozici trenéra měl velký zájem.

Dá se však předpokládat, že se o služby veleúspěšného kouče popere více týmů. Spekuluje se mimo jiné o tom, že by Zidane přebral francouzskou reprezentaci. (jaz)


Diváci v České republice mohou zápasy anglické fotbalové Premier League, italské Série A, německé Bundesligy či španělské LaLigy sledovat v přímých přenosech na DIGI TV. Kompletní přehled vysílání DIGI TV je k dispozici na stránkách https://www.digisport.sk/program/.