Luís Suárez by mohl už brzy odejít z Barcelony...

Uruguayský fotbalový útočník Luís Suárez naznačil, že by mohl odejít z Barcelony. Byl by tak po Neymarovi už druhým hráčem z dříve obávaného tria MSN (Messi, Suárez, Neymar), který by katalánský velkoklub opustil.

Suárez přišel do Barcelony v roce 2014 z Liverpoolu. A ve Španělsku se mu dařilo nebývale: během 202 utkání nastřílel úctyhodných 154 branek.

Jenže jeho barcelonské dny jsou možná u konce.

„Je těžké říct, kde ukončím svou kariéru. Nedokážu určit, jestli to bude přímo zde na Camp Nou,“ řekl jednatřicetiletý útočník pro španělské rádio RAC1.

„Samozřejmě, že je přáním každého hráče Barcelony, aby zde mohl ukončit kariéru. Ale podívejte se na Xaviho nebo Iniestu. To jsou dokonce odchovanci klubu a stejně se jim to nepodařilo,“ dodal Suárez, jehož smlouva vyprší v roce 2021.

Uruguayec tak nepřímo naznačil, že by si mohl už brzy vydělávat fotbalem stejně jako jeho bývalí spoluhráči někde mimo Evropu. Xavi působí v Kataru, Iniesta zase v Japonsku. (jaz)


Diváci v České republice mohou zápasy anglické fotbalové Premier League, italské Série A, německé Bundesligy či španělské LaLigy sledovat v přímých přenosech na DIGI TV. Kompletní přehled vysílání DIGI TV je k dispozici na stránkách https://www.digisport.sk/program/.